top of page
Banksalen8.1.jpg

Om oss

SELSKAPSLOKALER TIL ALLE ANLEDNINGER

Ser du etter et unikt bryllupslokale, et sentralt sted å feire 50 årsdagen eller et passende selskapslokale til dåp, konfirmasjon, sommerfest eller julebord. Vi har en rekke sentrale selskapslokaler som egner seg for de fleste sosiale begivenheter.

 

5 eller 600 gjester. Privat eller firmafest. Vi hjelper deg å finne et lokale som passer deg og dine behov. Alle våre selskapslokaler har sentral beliggenhet i Bergen, og byr på alt fra koselig og uformell atmosfære til større selskapslokaler med unik historie.

 

Skal du arrangere selskap for 20 personer eller mer, tilbyr vi egne selskapsrom med et bredt utvalg bespisning. Velg mellom deilig tapasbuffet, treretters middag eller tilpasset meny basert på dine ønsker og preferanser.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

booking@magicrestaurant.no

EDIT 2_1.jpg
untitled shoot-3092.jpg
med skygge.jpg

OVERNATTING

Som gjester i et av våre selskapslokaler tilbyr vi også ekstra hyggelige priser på hotellovernatting i et av våre flotte designhoteller i hjertet av Bergen sentrum. Se priser og mer informasjon om dette tilbudet ved å følge denne lenken.

EKSKLUSIVE BEGIVENHETER

Hos oss kan du også ta selskapet ditt til nye høyder, med et renessanseslott fra det 18. århundre i den sørlige delen av Frankrike. Les mer om «Château St-Martin-de-la-Garrigue» ved å følge denne lenken.

Besøk også restaurantenes og utestedenes egne hjemmesider for mer informasjon:

•    Såpas Bar
•    Villa Blanca Restaurant
•    Duggfrisk Bar & Spiseri
•    Bergtatt Restaurant
•    Kava Roofgarden

•    360 Xhibition

bottom of page